Car rental in North Macedonia

Резервирајте возило

или  
Преземање
ВраќањеИзнајмување автомобили во Северна Македонија и над 100 други земји и територии

Enterprise Rent-A-Car нуди повеќе од обично изнајмување на автомобили. Ние сме вашето глобално транспортно решение.

Enterprise Rent-A-Car Северна Македонија ви посакува добредојде.

Enterprise Rent-A-Car се шири низ целиот свет уште од 1957 година. Денес, Enterprise е најголема компанија за изнајмување на автомобили во светот со повеќе од 1,5 милиони возила. Меѓутоа, и покрај нашата големина, и понатаму сме семејна компанија со една конкретна цел - да ги надминеме вашите очекувања од услугите и со услугите што ги нудиме. Запознајте ги нашите услуги и уверете се дека Enterprise секогаш на прво место ги става потребите на своите корисници.

Car rental in North Macedonia
North Macedonia
 • Нашiot Standard of Care

  Ветуваме дека Ве ставаме на прво место, со нашата исклучителна грижа за клиенти и возила кои се сервисирани и чисти до нашиот висок стандард.

  Дознајте повеќе
 • Деловни решенија

  Прилагодени решенија за секакви бизниси.

  Истражете ги решенијата
 • Мини лиз

  Нашата прилагодена Мини лиз програма.

  Дознај повеќе